welkom

Bij Van Dijk Schoenmakerij, voor schoenreparatie, sleutelservice, reisartikelen en lederwaren in Amsterdam

Meesterschoenmaker Van Dijk

 

Welkom op de site van ambachtelijke schoenmakerij Van Dijk, sinds 1954 gevestigd op de Burgemeester de Vlugtlaan in Amsterdam. Opa Cox van Dijk is hier begonnen in 1954, Paps Cor van Dijk heeft meegewerkt in de zaak tot 2008 en deze wordt nu alweer zo'n 20 jaar gerund door zoon Menno: Meesterschoenmaker Van Dijk. Schoenmakerij Van Dijk is lid van het Schoenmakers Gilde én van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging. Succes gegarandeerd!

 
Weggooien is zonde, gun schoenen een tweede ronde!

U kunt bij ons terecht voor al uw schoenreparaties van alle merken, waaronder 'Van Bommel', 'Van Lier', 'Greve' en meer, zoals wandelschoenen (onderwerken van o.a. Vibram). Maar ook laarzen smaller maken - of juist breder, het inkorten van pumps e.d., verhakken, oprekken, enzovoorts. Er is heel veel mogelijk soms meer dan u denkt, vandaar ons motto: Weggooien is zonde, gun schoenen een tweede ronde! Maar ook tassen of bijvoorbeeld riemen zijn vaak nog te repareren. Dus kom snel langs om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Waarom naar Van Dijk

 

Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons altijd terecht voor advies en uitleg over onze producten. Wij verkopen alleen producten waar wij zelf achter staan. Wij verkopen geen praatjes maar maken wel graag een praatje met een kop koffie erbij! Van opa, op vader, op zoon, een echt gezellig familiebedrijf dus. Kom snel langs.

Back to Top